• Skal din ordre afsendes i dag?
 • Bestil inden kl 14
 • Drag X Pro
  Drag X Pro Drag X Pro Drag X Pro Drag X Pro

  Drag X Pro

  På lager
  Varenummer
  1344

  DEN UNIKKE - DEN SEJRENDE
  Inspireret af det bedste fra Drag. Transformeret af den nye GENE.FAN 3.0-chip. Matchet med den nye TPP X Pod. Skiller sig ud ved enhver lejlighed.

   

   

  BESKRIVELSE
  Spørgsmål til produktet

  DEN UNIKKE - DEN SEJRENDE
  Inspireret af det bedste fra Drag. Transformeret af den nye GENE.FAN 3.0-chip. Matchet med den nye TPP X Pod. Skiller sig ud ved enhver lejlighed.

   

  DETALJER UDGØR PROFESSIONALISMEN
  Subtiliteterne viser mestrenes kvalitet. DRAG X PRO fornemmer alle detaljer til det yderste. Fra udseendet til strukturen, fra POD’EN til en-knaps-knappen, ændres alle detaljer for at opnå DRAG X PRO

   

  DEN NYE TPP-X POD
  Den nydesignede TPP X Pod er tilpasset den kraftigste coil på TPP-platformen. Det vil give dig en kraftfuld og professionel oplevelse. Vi tilføjer endda en 510-base, så Pod’en kan bruges på andre mods. Ny skabelse - ny verden.

   

  INNOVATIONEN AF 360° LUFTSTRØMSSYSTEM
  Kombinationen af ​​360° uendeligt luftstrømssystem og bundluftstrøm giver mere præcis luftstrømskontrol og supersky. Lufthullerne er specielt designet til MTL-oplevelse for at nyde en blød og rig smag.

   

  DEN ENE – SEJREN
  Dette kan være den største innovation nogensinde. Med en vippekontakt (On/Off-knap) kan du mærke den bedste ydeevne. I mellemtiden bevarer den, den traditionelle ON/OFF-funktion med at trykke fem gange. Dobbelt oplevelse, skift frit!

   

  *DRAG X PRO er som standard indstillet til låsetilstand. Første gang skal du trykke fem klik for at tænde den. For at låse en-knaps tænd/sluk-funktionen op, skal du trykke på "+" "-" samtidigt for at gå ind i SWITCH-grænsefladeindstillingen.

   

  AUTO OG MANUEL TILSTAND
  Uanset om det er manuel eller automatisk tilstand, kan DRAG X PRO bringe bølgende røg i den første tid. Hvis det er første gang, du har prøvet dens automatiske tilstand, vil du elske det!

   

  KÆMPE SPRING
  DRAG X PRO bruger den nydesignede GENE.FAN 3.0 Chip, som bringer kraftigere skyer og mere stabil smag. Den samlede ydeevne af DRAG X PRO er forbedret med 20 % sammenlignet med den forrige generation.

   

  LAVET TIL ALLE
  DRAG X PRO understøtter både den brugervenlige SMART-tilstand for begyndere, RMA-tilstand for professionelle og som en ny ting: TC-tilstand, som giver dig temperaturkontrol, så du kan bruge den til det absolutte maksimale af sine muligheder.

  NYD HELE DAGEN
  DRAG X PRO understøtter et enkelt 21700 eller 18650 eksternt batteri og kommer med Type-C 5V/2.5A hurtigopladningsport.


  KOMPATIBEL MED ALLE TPP/PNP-COILS
  *PnP Pod er påkrævet for at bruge PnP-Coils


  Specifikation:
  Pod-parametre:
  Kapacitet: 2ML
  Materiale: PCTH
  Modstand inkluderet i sættet: 0,15 Ohm TPP-DM3 & 0,2 Ohm TPP-DM2

  Mod parametre:
  Navn: Drag X Pro
  Materiale: Zinklegering + læder
  Udgangseffekt: 5-100W
  Udgangsspænding: 0-8,54V
  Modstand: 0,1-3,0 Ohm
  Batterikapacitet: Enkelt 21700 eller 18650 batteri

  * Vejlednde pris 495,- *

   

  Skriv din egen bedømmelse
  Du anmelder:Drag X Pro
  Spørgsmål til produktet
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.