• Skal din ordre afsendes i dag?
 • Bestil inden kl 14
 • Spørgsmål & Svar

   

  Kan jeg blive kunde?
  -      Dette er en erhvervsside. Du kan derfor kun blive kunde hvis du driver en forretning der beskæftiger sig eller sælger elektroniske cigaretter i butik eller online.


  Hvordan bliver jeg kunde?
  -      Du trykker på ”opret bruger” – enten helt oppe i toppen eller helt nede i bunden. Du vil derefter skulle udfylde blanketten som efterfølgende bliver sendt ind til godkendelse. Når du modtager en e-mail med godkendelse af brugeren, kan du logge ind og handle. 


  Hvad sælger i?
  -      Danish Trade ApS sælger hardware, e-væske samt tilbehør til elektroniske cigaretter i absolut topkvalitet. 


  Hvordan returnerer jeg defekte varer?
  -      Du går ind under menuen ”Returneringer” og udfylder skemaet. Vi håndterer generelt returneringer meget nemt.


  Hvordan betaler jeg?
  -      Efter end bestilling får du muligheden for at betale med det samme med Dankort, eller få tilsendt en faktura. Ved tilsendt faktura, vil betalingsoplysningerne stå i bunden af fakturaren. 


  Bestilling og Afsendelse
  -      Bemærk vi først afsender ordren, når fakturaen er betalt. Efter betalt faktura, afsender vi samme dag og senest dagen efter. Der er gratis fragt i Danmark, og der vil blive tillagt en fragt omkostning uden for Danmarks grænser. Bemærk vi aldrig tjener på fragten, du skal således kun betale det fragtens rent faktisk koster. Ved spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte kontakt@danishtrade.dk

  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.