• Skal din ordre afsendes i dag?
 • Bestil inden kl 14
 • Voopoo Drag S Pro 3000 MaH
  Voopoo Drag S Pro 3000 MaH Voopoo Drag S Pro 3000 MaH Voopoo Drag S Pro 3000 MaH

  Voopoo Drag S Pro 3000 MaH

  På lager
  Varenummer
  1348

  ET TRIN TIL PRO
  Innovation kommer fra den ultimative udforskning af detaljer. DRAG S PRO har udforsket teknologiens grænser og de nye muligheder for professionalisme. Denne gang vækker DRAG S PRO enhver sans med professionel erfaring i form af design, håndværk, hastighed og ydeevne.

   

  BESKRIVELSE
  Spørgsmål til produktet

  ET TRIN TIL PRO
  Innovation kommer fra den ultimative udforskning af detaljer. DRAG S PRO har udforsket teknologiens grænser og de nye muligheder for professionalisme. Denne gang vækker DRAG S PRO enhver sans med professionel erfaring i form af design, håndværk, hastighed og ydeevne.

   

  KOMFORTABELT DESIGN
  DRAG S PRO fortsætter den førsteklasses tekstur af metal og læder ved hjælp af et ergonomisk afrundet design, der passer perfekt til fingrenes buede krumning. Når den først er i din hånd, vil du elske det.

   

  ET TRIN, LÅS OP FOR TOP YDELSE
  Dette kan være den største innovation nogensinde. Med en vippekontakt (On/Off-knap) kan du mærke den bedste ydeevne. I mellemtiden bevarer den, den traditionelle On/Off-funktion med at trykke fem gange. Dobbelt oplevelse, skift frit!


  *DRAG S PRO er som standard indstillet til låsetilstand. Første gang skal du trykke fem klik for at tænde den. For at låse en-knaps tænd/sluk-funktionen op, skal du trykke på "+" "-" samtidigt for at gå ind i SWITCH-grænsefladeindstillingen.

   

  Den nye TPP X Pod
  Den nydesignede TPP X Pod er tilpasset den kraftigste coil på TPP-platformen. Det vil give dig en kraftfuld og professionel oplevelse. Vi har endda tilføjet en 510-base. Ny skabelse - ny verden.

   

  INNOVATIONEN AF 360° LUFTSTRØMSSYSTEM
  Kombinationen af ​​360° uendeligt luftstrømssystem og bundluftstrøm giver mere præcis luftstrømskontrol og superskyer. Lufthullerne er specielt designet til MTL-oplevelsen.

   

  MERE KRAFT, STABIL SMAG
  Du skal ikke bekymre dig om manglen på strøm. DRAG S PRO øger udgangsspændingen til 8,5V, hvilket optimerer outputtet og giver mere stabil smag, selv når batteriet er ved at løbe tør.

   

  KÆMPE SPRING
  DRAG X PRO bruger den nydesignede GENE.FAN 3.0 Chip, som bringer kraftigere skyer og mere stabil smag. Den samlede ydeevne af DRAG X PRO er forbedret med 20 % sammenlignet med den forrige generation.

   

  MÆRK HASTIGHEDEN
  Den lille størrelse af Drag S Pro indeholder enorm energi. 5-80W justerbar effekt kan give dig rig smag og store skyer på 0,001 sekunder.

   

  LAVET TIL ALLE
  DRAG X PRO understøtter både den letanvendelige SMART-tilstand for begyndere, RMA-tilstand for professionelle og som en ny ting: TC-tilstand, som giver dig temperaturkontrol, så du kan bruge den til det absolutte maksimale af sine muligheder.

   

  SMÅ DETALJER, STOR FORSKEL
  DRAG S PRO har knap- og autotilstand og er udstyret med en meget følsom luftsensor. Det nye luftvejslayout er designet til at undgå direkte kontakt med E-væsken, hvilket gør det mere følsomt og giver en glattere Auto-vaping.

   

  SIG FARVEL TO-BATTERI ANGST
  DRAG S PRO har et 3000mAh indbygget batteri med 5V/2,5A opgraderet Type-C hurtigopladning.

   

  KOMPATIBEL MED ALLE TPP/PNP-COILS

  *PnP Pod er påkrævet for at bruge PnP-COILS

   

  Specifikation:
  Pod-parametre:
  Kapacitet: 2ML
  Materiale: PCTH
  Coils inkluderet i sættet: 0,15 Ohm TPP-DM1 & 0,3 Ohm TPP-DM4

  Mod parametre:
  Navn: Drag S Pro
  Materiale: Zinklegering + læder
  Udgangseffekt: 5-80W
  Udgangsspænding: 0-8,54V
  Modstand: 0,1-3,0 Ohm
  Batterikapacitet: 3000mAh Indbygget batteri

   ** Vejlednde pris 495 **

   

  Skriv din egen bedømmelse
  Du anmelder:Voopoo Drag S Pro 3000 MaH
  Spørgsmål til produktet
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.