Lidt om os

Danish Trade ApS blev stiftet tilbage i 2017 og er en skandinavisk distributionsvirksomhed, der beskæftiger sig med B2B-salg af hardware, tilbehør, baser og e-væsker til elektroniske cigaretter.

Vores passion er damp, og vi er vilde med mulighederne, det giver os. Som så mange andre var vi også engang rygere. Efter mange forsøg på at stoppe med at ryge uden held, kastede vi os over vaping som en måde at kvitte smøgerne. Vi har nu været røgfrie i mange år, og vi ved derfor fra egne erfaringer, hvilken forskel damp kan gøre.

Vores hovedfokus ligger i det skandinaviske marked, hvor vi allerede nu servicerer en lang række af skandinaviske vapeshops. Eftersom vores fokus er rettet mod det skandinaviske marked, er det derfor også disse markeders lovgivning, vi er specialister i.

Vi er eksperter inden for nærmest alt, hvad der har med e-cigaretter at gøre. Vi forhandler en lang række af de mest populære mærker fra de mest velkendte brands rundt omkring i verden fordelt på alt mellem hardware, disposables, nikotinbaser e-væsker, TPD e-væske og tilbehør til disse.

Vores e-væsker kommer blandt andet fra USA, Canada, Malaysia, Danmark, Frankrig, England, Litauen og andre lande, og smagene på disse e-væsker spænder mindst lige så bredt, da vi blandt andet har smagsvarianter som frugt, tobak, custard, nødder, slik og mentol. Hertil henviser vi til det givne lands krav om lovgivning til smagsvarianter, da disse kan variere meget fra land til andet.

Vi tager kun de bedste produkter ind, der overholder de højeste sikkerhedskriterier samt de lovgivninger der skulle være for produktet hos det givne marked.

Alle produkter vi forhandler er produceret i rene, kliniske og godkendte produktionshuse, hvor de samtidig er blevet laboratorietestet. På denne måde sikrer vi os, at vi overholder de spilleregler, der skulle være, og at vi kun leverer fra øverste hylde til vores kunder.

Når vi siger, at vi forhandler TPD godkendte produkter, så indebærer det både hardware, baser og væsker. TPD godkendelsen afhænger naturligvis af det givne land, hvori det vil skulle forhandles. Vi har foretaget dette valg, så du, med ro i sindet, trygt kan forhandle produkterne i dine butikker. Vi har gjort alt det hårde forarbejde for dig, så du blot skal koncentrere dig om at servicere dine kunder.


Kundeservice

Vores erfarne team udgør godt over 20 års erfaring inden for retail og kundeservice. Med andre ord ved vi altså, hvad det vil sige at stå i en butik og servicere kunder på daglig basis, og hvor vigtig kundeservice i det hele taget er. Vi ved også, hvad forventningen er til kundeservice, hvis man vil have en butik til at fungere i hverdagen, hvorfor vi naturligvis også deler ud af vores ekspertise på dette område, skulle der være behov for det.

Vores tilgængelighed er derfor udover det sædvanlige, og vi tager alle dine problemer seriøst - uanset hvilken boldgade det drejer sig om og omfanget. Vi er meget fleksible, og vi vil altid gøre vores ypperste for at løse lige netop dit problem.

Vi kan kontaktes på telefon +45 28 76 28 28. Vi er også altid tilgængelige på mail og svarer altid inden for 24 timer.

Vi sender ligeledes varer inden for 24 timer. Da det hænder, at livet er uforudsigeligt, kan det ske, at vi en sjælden gang i mellem har udsolgt af enkelte varer - eksempelvis hvis der er foretaget uforudsete store bestillinger. Vi bestræber os dog på altid at bestille varerne hjem, inden de er udsolgt, så vi altid er på forkant med lagerbeholdning. Dette er for at sikre, du, i din respektive butik, ikke løber tør.

Udover kundeservice spænder vores teams ekspertise bredt, da vi også har medarbejdere, der er kyndige inden for logistik, strategisk formidling, markedsanalyse samt medarbejdere med en sjette sans for teknisk snilde. Har du nogle spørgsmål til brugen af vores forskellige platforme eller til navigeren i vores webshop, kan du altid fange os via diverse kommunikationsveje. Så står vi klar til at guide dig i den rigtige retning. Skulle det ske, at du har et eller flere spørgsmål, som vi ikke kan svare dig på i momentet, kan du være sikker på, at vi tjekker op på det og vender retur til dig med et svar/en løsning.

 

Missionen

Vi hos Danish Trade ApS har en meget specifik mission: at skabe de absolut bedste forudsætninger for forretninger, der tilbyder et alternativ til rygere.

 

Visionen

Vores overordnede vision er, at alle rygere i Skandinavien ejer mindst én e-cigaret.

Ris/ros

Vi er altid åbne over for forslag til, hvordan vi kan forbedre din oplevelse. Vi er altid på udkig efter at kunne forbedre os, hvorfor vi vil sætte stor pris på at høre dine idéer til, hvordan vi kan blive endnu bedre. Du kan altid komme med forslag eller andre henvendelser på kontakt@danishtrade.dk.

Ps. Vi er kendt for give kage og andre søde sager, når vi får god feedback til, hvordan vi kan forbedre os og gøre oplevelsen endnu bedre og mere gnidningsfri for vores forhandlere - eller hvis vi en sjælden gang i mellem får jokket i spinaten og laver en fejl.

Praktiske informationer:

Telefonnummer: +45 28 76 28 28

Email: kontakt@danishtrade.dk

Adresse: Marielundvej 46A, 1.tv

Åbningstider: Mandag-Fredag: 09:00-17:00

CVR-nummer: 39509679

Bank oplysninger:

Bank: Sparekassen Vendsyssel

Reg.nr: 9070

Kontonummer: 1632274137

IBAN: DK4490701632274137

Swiftadresse: VRAADK21