• Skal din ordre afsendes i dag?
 • Bestil inden kl 14
 • Om Danish Trade ApS

  Danish Trade ApS er en skandinavisk distributions virksomhed der beskæftiger sig med BTB-salg af hardware, tilbehør, baser og e-væsker til elektroniske cigaretter. 

  Vores passion er damp, vi elsker mulighederne det giver os, og livende det redder. Som så mange andre var vi også engang rygere. Efter mange forsøg, kastede vi os over vaping som en måde at kvitte smøgerne. Vi er begge røgfrie i mange år, og vi ved derfor på egen hånd hvilken fantastisk forskel damp kan gøre.

  Selvom vores hovedfokus ligger i det skandinaviske marked. Tilbyder og servicere vi i forvejen en lang række europæiske vape shops. Der er derfor ikke en opgave der er for stor eller for langt for Danish Trade ApS. 

  Vi er eksperter inden for Premium E-juice, og forhandler en lang række af de mest populære mærker fra USA, Canada, Malaysia, Danmark, Frankrig, England, Litauen og mange flere, i alverdens forskellige smagsvarianter, fra frugt, tobak, custard, nødder, mentol, cooling og mange flere.

  Vi tager kun væsker ind, der overholder de højeste sikkerheds- og rengøringskriterier. Alle væsker vi forhandler er produceret i rene, kliniske og godkendte produktionshuse, og er samtidig laboratorie testet og TPD godkendt.  

   

  Vi forhandler kun TPD godkendte produkter, dette gælder både hardware, baser og væsker, således du med ro i maven, kan forhandle produkterne i dine butikker. Vi gør alt det hårde arbejde så du kan koncentrere dig om at servicere dine kunder. 

   

  Vi sikre altid marketingsmateriale i Dansk, svensk, norsk, finsk, islandsk og engelsk, lige fra Plakater, menukort, beskrivelser, produkt og stemningsbilleder samt en lang række merchandise som T-shirts, kasketter, huer, batteri holdere, vape bands, udstillingsmontre og meget mere. Vi er altid fleksible, og kan producere det meste du efterspørger, hvis du har nogle specielle ønsker. 

   

  Kundeservice:

  Med en samlet Retail og kundeservice erfaring på 15+ år blandt Danish Trades medarbejdere, ved vi hvad det betyder at stå i en butik og servicere kunder dagligt. Vi ved også hvad forventningen er til kundeservice, for at få en butik til fungere i hverdagen. 

  Vi er derfor altid tilgængelige, og tager dine problemer seriøst. Vi er meget fleksible, og vil altid gøre vores ypperste for at løse lige netop dit problem. 

  Vi kan kontaktes på +45 28762828, tit også uden for åbningstider. Vi er også altid tilgængelige på mail, og svare altid inden for 24 timer. 

  Vi sender ligeledes varer inden for 24 timer, og alle vores varer er lagervarer, det kan ske, vi til tider er udsolgt af enkelte varer, hvis der er fortaget uforudsete store bestillinger, men vi bestiller altid varende inden de er udsolgt, så vi altid er på forkant med lagerbeholdning. Dette er for at sikre i, i jeres respektive butikker er så lidt muligt udsolgt som muligt. 

   

  Mission:

  Danish Trade ApS har en langsigtet mission om at servicere størstedelen af de Skandinaviske butikker, efter højeste kriterier, med en åben, venlig, og nyttig kommunikation, en service der er den bedste på markedet, og altid at have lagere på varer med afsending inden for 24 timer. 

  Vision:

  Vi sigter efter at blive Skandinaviens foretrukne leverandør af alt inden for elektroniske cigaretter. Vi stræber os efter at danne langsigtet partnerskaber med vape butikker, med en god og sjov kommunikation, der gør vi alle kan nyde vores passion. 

  Ris/ros:

  Vi er altid åbne over for forslag til hvordan vi kan forbedre din oplevelse, vi vil sætte stor pris på at høre dine idéer til hvordan vi kan blive endnu bedre. Du kan altid komme med forslag eller fejlrettelser på kontankt@danishtrade.dk

  Ps. Vi er kendt for give kage og andre søde sager når vi bliver fortalt hvordan vi kan forbedre os, eller når vi laver en fejl. 

   

  Praktiske oplysninger:

  Kontakt information

  Telefon nummer: +45 28762828

  Email: Kontakt@danishtrade.dk

  Adresse: Marielundvej 46A, 1.tv

  Åbningstider:

  Mandag-Fredag: 09:00-17:00

  CVR-nummer:

  39509679

   

  Bank oplysninger: 

  Sparekassen Vendsyssel

  Reg.nr: 9070

  Konto nummer: 1632274137

  IBAN: DK4490701632274137  

  Swiftadresse: VRAADK21  

  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.