Skal din ordre afsendes i dag?

Bestil inden kl 14

Lidt om os:

Danish Trade ApS er en skandinavisk distributionsvirksomhed, der beskæftiger sig med B2B-salg af hardware, tilbehør, baser og e-væsker til elektroniske cigaretter. 

 

Vores passion er damp, og vi elsker mulighederne, det giver os, samt livene det redder. Som så mange andre var vi også engang rygere. Efter mange forsøg kastede vi os over vaping som en måde at kvitte smøgerne. Vi har nu begge været røgfrie i mange år, og vi ved derfor fra egne erfaringer, hvilken fantastisk forskel damp kan gøre.

 

Selvom vores hovedfokus ligger i det skandinaviske marked, tilbyder og servicere vi også en lang række af europæiske vape shops. Der er derfor ikke en opgave, der er for stor eller for langt væk for Danish Trade ApS. 

 

Vi er eksperter inden for Premium E-juice. Vi forhandler en lang række af de mest populære mærker fra USA, Canada, Malaysia, Danmark, Frankrig, England, Litauen og mange flere, og de kommer samtidig i alverdens forskellige smagsvarianter som frugt, tobak, custard, nødder, mentol, cooling og mange flere.

Vi tager kun væsker ind, der overholder de højeste sikkerheds- og rengøringskriterier. Alle væsker vi forhandler er produceret i rene, kliniske og godkendte produktionshuse og er samtidig laboratorietestet samt TPD godkendt.  

 

Når vi siger, at vi kun forhandler TPD godkendte produkter, så indebærer det både hardware, baser og væsker. Vi har blandt andet gjort os dette valg, så du, med ro i sindet, trygt kan forhandle produkterne i dine butikker. Vi har gjort alt det hårde forarbejde for dig, så du kan koncentrere dig om at servicere dine kunder. 

 

Vi sikrer altid marketingmateriale på dansk, svensk, norsk, finsk, islandsk og engelsk. Dette indebærer alt fra plakater, menukort, beskrivelser, produkt og stemningsbilleder til en lang række merchandise som T-shirts, kasketter, huer, batteriholdere, vape bands, udstillingsmontre og meget mere. Vi er altid fleksible og kan producere det meste du efterspørger, skulle du have nogle specielle ønsker. 

 

Kundeservice:

Med en samlet erfaring på 15+ år inden for retail og kundeservice blandt Danish Trades medarbejdere, ved vi, hvad det betyder at stå i en butik og servicere kunder på daglig basis. Vi ved også, hvad forventningen er til kundeservice, hvis man vil have en butik til at fungere i hverdagen. 

 

Vi er derfor altid tilgængelige og tager dine problemer seriøst. Vi er meget fleksible, og vi vil altid gøre vores ypperste for at løse lige netop dit problem. 

Vi kan kontaktes på +45 28762828. Vi er også altid tilgængelige på mail og svarer altid inden for 24 timer. 

 

Vi sender ligeledes varer inden for 24 timer. Da det hænder, at livet er uforudsigeligt, kan det ske, at vi en sjælden gang i mellem har udsolgt af enkelte varer - eksempelvis hvis der er foretaget uforudsete store bestillinger. Vi bestræber os dog på altid at bestille varerne hjem, inden de er udsolgt, så vi altid er på forkant med lagerbeholdning. Dette er for at sikre, du, i din respektive butik, ikke løber tør. 

 

Missionen:

Danish Trade ApS har en langsigtet mission om at servicere størstedelen af de Skandinaviske butikker efter højeste kriterier. Dette vil vi gøre med en åben, venlig, og nyttig kommunikation, krydret med en service der er den bedste på markedet. 

 

Visionen:

Vi sigter efter at blive Skandinaviens foretrukne leverandør af alt inden for elektroniske cigaretter. Vi bestræber os på at danne langsigtede partnerskaber med vape butikker med en god og sjov kommunikation, der gør, at vi alle kan nyde og udleve vores passion. 

 

Ris/ros:

Vi er altid åbne over for forslag til, hvordan vi kan forbedre din oplevelse. Vi er altid på udkig efter at kunne forbedre os, hvorfor vi vil sætte stor pris på at høre dine idéer til, hvordan vi kan blive endnu bedre. Du kan altid komme med forslag eller andre henvendelser på kontankt@danishtrade.dk

 

Ps. Vi er kendt for give kage og andre søde sager, når vi bliver fortalt, hvordan vi kan forbedre os - eller hvis vi en sjælden gang i mellem får jokket i spinaten og laver en fejl. 

 

Praktiske informationer:

Telefonnummer: +45 28762828

Email: Kontakt@danishtrade.dk

Adresse: Marielundvej 46A, 1.tv

Åbningstider: Mandag-Fredag: 09:00-17:00

CVR-nummer: 39509679

 

Bank oplysninger: 

Bank: Sparekassen Vendsyssel

Reg.nr: 9070

Kontonummer: 1632274137

IBAN: DK4490701632274137  

Swiftadresse: VRAADK21